In verband met de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar:
 

VOLMACHTAUDITOR
 

Wat ga je doen?
Jij maakt deel uit van ons auditteam dat bij gevolmachtigde assurantiebedrijven audits uitvoert. Denk hierbij aan de volgende taken:
  • Het ontwikkelen en bijhouden van normenkaders en werkprogramma’s voor onze audits;
  • Het coördineren, voorbereiden en uitvoeren van audits;
  • Het beoordelen van auditrapportages van collega’s;
  • Het beoordelen van rapportages over het Werkprogramma Risicobeheersing;
  • Het assisteren bij het implementeren van de eisen die voortvloeien uit de wet- en regelgeving rondom volmachten. Denk aan Solvency II, de Wft en de Good practices van DNB;
  • Het opstellen van rapportages ten behoeve van de directie en opdrachtgevers.
Wat vragen wij?
Wij zoeken iemand met een Hbo werk- en denkniveau die ervaring heeft in het volmachtvak. Bij voorkeur heb je gewerkt als volmachtbeheerder of auditor bij een gevolmachtigd agent of verzekeraar. Je bent bekend met de wet- en regelgeving die op een gevolmachtigd agent van toepassing is en je beschikt over het diploma Gevolmachtigd Agent. Tenslotte beschik je over goede communicatie vaardigheden en ben je in het bezit van het rijbewijs B.

Wie zijn wij?
Wij zijn Volmachtaudits. Wij geloven in de kracht van het volmachtkanaal als onderdeel van de distributieketen van verzekeringen. Door de innovatiekracht, de efficiënte wijze van werken en de kennis van de markt leveren gevolmachtigde assurantiebedrijven verzekeringsoplossingen met een goede prijs/kwaliteitverhouding aan financieel dienstverleners. Om deze unieke postitie in de markt te behouden is het noodzakelijk om het distributiekanaal kostenefficiënt in te te richten. 
Door onze specifieke kennis van de branche zijn wij in staat om hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Volmachtaudits is een onderdeel van SVC Groep. De accountant en adviseur voor financieel dienstverleners!

Wij werken vanuit ons prachtige kantoor op de Amersfoortse berg, maar ook veel bij klanten op locatie. Daarnaast is ook mogelijk om thuis te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltimebaan met een perfecte werk-privé balans. Een informele, collegiale en prettige werkomgeving, waarbij wij onze collega’s ruimte bieden voor verfrissende en nieuwe ideeën. Een vast salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden jou opleidingen en mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Richard Meinders, directeur Volmachtaudits ( 033 – 303 07 55 of 06 – 53 54 41 84). Solliciteren doe je door een e-mail, voorzien van jouw CV en motivatie, te sturen naar info@volmachtaudits.nl.